André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Nya löparskor på ingång!

Då var det dags att vifta med betalkortet och härja runt bland massor av internetsidor igen. Så vad är det då jag egentligen behöver? Byxor har jag ca. 15 par av så det är inget måste just idag och tröjor/skjortor väller ut från garderoben.. Träningskläder är något som jag behöver men som vanligt har man ju inte råd att köpa allt på en gång så idag fick det faktiskt bli ett par löparskor från märket ASICS. Men det blev faktiskt lite mer shopping från sportamore, så vad var det då mer som jag behövde? underkläder? Nej det har jag ca 25 par öppnade och ca 100 par oöppnade så det blir det inget mer av på ett tag. Vår och sommarjackor då? Jag har ju bara 1 regnjacka och 1 vindjacka så det blev faktiskt att satsa på en svart streetjacka från märket Solid.

8718833114000_003 'aa

5702572496827_001_jpg_439x356_crop-smart_upscale_q85

Känner ni er sugna av lite shopping såhär på kvällen så kan ni passa på då ni får 25 % rabbat på alla varor hos sportamore just nu, se länken.

Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

Espresso Shot (2)

2 thoughts on “Nya löparskor på ingång!

    1. Det är det första jag köper så har jag sedan gjort en ekonomiplan för vad jag kan göra för restera :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *