André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Ny musik till spellistan

Hann skriva ca 2 rader innan min uppmärksamhet hamnade hos spotify för att börja rensa samt lägga till nya låtar på mina spellistor.  Mitt i allt det här så ringer min far för att berätta att han är påväg för att hämta upp mig.. Jag hade liksom sagt till han 3 gånger innan att han skulle höra av sig i god tid innan så jag hinner packa och göra klart allt. För när min pappa ska göra saker så ska allt gå i 390, om ni fattar var jag menar? Alltså allt ska gå fort och man ska stressa som ett djur. Nu är han tydligen redan i Sandviken men jag har planerat in att skriva klart det här samt börja packa lite lätt :)

Om vi återgår till Spotify och alla nya låtar som jag lagt in så har jag tre favoriter som jag måste rekommendera för er alla. Först ut kommer Norlie & KKV – Ingen annan rör mig som du som jag känner att kommer bli en riktig sommarplåga för mig. Näst ut är de härliga grabbarna i gruppen Medina med låten Tills vi koolar, dessa grabbar producerar kärlek och fest igen med denna låt. Sist ut har vi Petter, Sam-E, Sara Zacharias med låten Kul på vägensom är en låt som kommer dunkas i bilen i sommar när man bara är ute och åker utan destination.

Nu är det dags för att börja packa väskan, ha en fantastisk kväll alla!

Espresso Shot (2)

One thought on “Ny musik till spellistan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *