André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Kondition och benträning

Trodde inte att halsontet skulle släppa så snabbt som det gjorde, men runt 11 tiden idag var allt som bortblåst och jag kunde börja ladda kroppen på ett träningspass. Jag hade väl inte den optimala uppladdningen till ett träningspass då huvudvärken vägrade släppa, men när jag väl hade fått på mig träningskläderna och tagit alla piller så var den som bortblåst. Passet i övrig gick relativt bra, blev sammanlagt 6 km konditionsträning och 30 minuter benträning. Jag började passet med ett test på 4 km som hamnade på 22:36 min, är väl inte supernöjd med tiden men med tanke på att jag varit sjuk och att knät inte är 100 % så är det ändå godkänt.

IMG_3996

Under benträningen som jag körde i området där jag bor fick jag även sällskap av några kids som också ville vara med och köra. Självklart fick dom vara det och jag måste säga att dom var super duktiga allihopa! Videon från träningspasset kan ni se här.

Annars har dagen varit väldigt lugn. Blev en god middag bestående av rostas, sötpotatis och morötter i ugn. Så nu återstår bara lite internet-shopping innan läggdags.

IMG_3991

Ha nu en fortsatt fantastisk tisdagskväll!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *