André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Halsen krånglar

Efter en fullspäckad arbetsvecka så var det med lätta steg som man gick hem med i fredags. Fredagen spenderades hemma med att bara ta det lugnt och vila upp sig. Men på lördagen var det full fart igen då det var dags för en tripp till Gävle för lite shopping, hade tänkt mig ett par nya skor och en cykel åt Ella men det blev endast en vår/höst mössa åt Ella. Skorna kommer troligtvis bli beställda idag om jag får tid över då jag måste ta ett ordentligt träningspass idag trots träningsvärken från hell i rumpa och lår sen gårdagens löpning/ben pass!

DSC_0484

 

(Bild på nya träningstightsen som inte kom upp i förra inlägget)

Men när man väl trodde att man var på väg tillbaka så fick jag känningar i halsen under dagen idag.. Jag är verkligen otroligt sugen på att operera bort mina halsmandlar så man slipper det.. Har haft ganska mycket besvär med det under de senaste åren så varför ska dom sitta kvar, det är ju bara onödigt. Men då kommer man till frågan, hur känns det efter man har tagit bort dom, alltså efter operationen? Har man ont i flera dagar/veckor? Om det är någon som opererat bort halsmandlarna så får ni gärna berätta era upplevelser kring det.

Espresso Shot (2)

2 thoughts on “Halsen krånglar

  1. Jag kan säga såhär att du måste ha betydligt mer problem med dina halsmandlar innan de opererat bort dem. Det är verkligen en sista utväg idag, hade det varit för ett par år sedan hade du nog inte haft några. Men så som sjukvården ser ut idag så fungerar det inte på samma sätt längre.

  2. Vad jag har hört så är halsmandlarna ett skydd och att operera gör man inte så mycket längre. Kanske har du börjat träna för intensivt direkt efter en halsfluss och får då känningar igen. Va rädd om dig!!!! Kram mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *