André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Första passet efter halsflussen

Jag har pratat om att mitt första löparpass efter sjukdomen skulle bli av i några dagar nu men då det kommit viktigare saker i vägen så har det skjutits upp.. Men idag tog jag tag i att komma ut och röra lite på mig, blev 40 minuters promenad och ca 10 min löpning. Det räckte gått och väl då jag tyckte det var jobbigt att bara gå, inte konditionsmässigt utan med andningen då jag fortfarande är lite krasslig.

Mina nya löpartights åkte på idag och var riktigt luftiga och sköna att ha på sig, så dom kommer användas dagligen nu framöver! Idag var det meningen att jag skulle köpa ett par nya träningsskor i Gävle men det blev lite ändrade planer när jag såg att det är sko-rea på sportamore.se imorgon. Så dessa skor står det emellan, ge mig gärna lite feedback på dom så jag inte sitter med världens beslutsångest imorgon 😮

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

091206392044_001

 

Priset på dessa skor är ca 400 för den till vänster och 639 för Nike. Nackdelen med den till vänster är att jag får vänta ca 1 månad medans jag kan få Nike-skorna till nästa vecka. Så ja.. det blir en liten funderare.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *