André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tur i oturen?

Andra dagen i rad som jag vikariera som hotelldirektör här på Lindängens hotell medans Lasse är ute med lastbilen på Sveriges vägar.  Har gått hur bra som helst och gästerna är otroligt nöjda, så det är riktigt roligt just nu. För övrigt så går arbetet med att sprida LifePuzl sakta men säkert framåt och jag hoppas att det tar riktigt med fart snart.

Varje kväll innan jag går och lägger mig så packar jag alltid väskan och förbereder allt som jag ska ha med mig till jobbet. Jag tar fram både mina och Ella´s kläder så man slipper fundera på vad man ska ha på sig samt städar undan allt stök som är framme så man ska vaknar upp utan ångest. Igår kväll gjorde jag inte ett skvatt och som tur var så skulle Ida lämna på dagis idag då jag skulle vara på jobbet tidigt. Tyvärr så märkte jag att jag varken hade frukost eller lunchlåda kvar som jag enkelt brukar kunna slänga ner i väskan. Men jag hade tur igen och fann frukost på kontoret samt en mellanmåls-shake och min plånbok som jag trodde att jag hade glömt hemma! Så det fick bli en kycklingsallad till lunch från pizzerian här bredvid. Ibland har man verkligen turen på sin sida 🙂

Turen slutade tyvärr när jag skulle cykla hem och jag märker att det är lite punktering på framdäcket så jag fick gått och väl traska hem. Hade planerat att testa ett lättare löppass idag men eftersom punkteringen kom i vägen så fick jag lösa det istället och satsa på ett pass imorgon istället. Annars har kvällen varit lugn. Ella lagade middagen som bestod av köttfärssås och spagetti som blev riktigt god och sen har vi bara tagit det lilla lugna och lekt lite i hennes rum. För mig återstå nu bara en dusch och sedan en film att somna till.

DSC_0423

Espresso Shot (2)

En reaktion på ”Tur i oturen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *