André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Utflykt till Gävle

Söndagen började med en utflykt till Gävle och Hemlingby för lite fönstershopping med Ida, Ella, Pappa och hans särbo. Som vanligt när man har lite med pengar eller aah ingenting alls.. så hittar man massor med saker som man skulle vilja köpa. Bland annat så hittade jag en trehjuling till Ella och ett par löparskor till mig, men som tur är så ska jag tillbaka dit den 24:e och då borde lönen ha kommit in.

 DSC_0292 DSC_0282DSC_0255 DSC_0288

Väl hemma i Sandviken så satt Emil på altanen och solade sig i väntan på en maffig fika bestående av Kaffe och glass i stora lass. Ella som varit halvt livrädd för Emil sen hon var liten var på bättre humör idag och lekte jättemycket med honom. Så roligt att se dom leka med varandra.

DSC_0311 DSC_0314 DSC_0336 DSC_0322

Så var denna söndag slut och nu återstår bara en film och sedan sova för natten då jag imorgon är tillbaka på jobbet men tyvärr inte med träningen då jag fortfarande är krasslig.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *