André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

André 24 år

God morgon alla läsare såhär dagen efter min födelsedag. Idag är det alltså redan den 19:e April och även min pappas födelsedag. Så idag blir det ännu mera onyttigheter så när man kommer tillbaka till jobbet på måndag om inget annat händer så kommer jag se ut som en svullen söt lite gris. Men oavsett hur dåligt jag än mår så blir det inge mer onyttigheter nu för ens midsommar och hårdare träning än innan.

Morgonen började med att Linnea dök upp och när jag öppnade presenten från henne så häll jag på att tappa hakan lite grann då hon hade köpt 1 Million parfymen till mig. Tack, tack och åter tack!

DSC_0143 DSC_0139

Annars spenderades gårdagen med pappa och hans särbo samt Ida och Ella. Vi fikade på tårtan som jag och Ida hade satt ihop samt ”fuskfika” som jag brukar kalla det från Coop. Av Pappa så fick jag en kökssoffa som jag har tjatat om ett par månader.  Så nu finns sommarens renoveringsobjekt hemma i mitt kök och det kommer garanterat bli min nya bloggplats. Emil som skulle komma var för bakis igår så han dyker säkert upp under dagen idag, stort av han att vara ärlig och säga som det var istället för att ljuga ihop något eller bara strunta i det :) Det e vänskap de <3

DSC_0253

 DSC_0167 DSC_0159 DSC_0187 DSC_0172     DSC_0241

Annars var dagen rätt så lugn, fick ju ställa in min födelsedagsfest då jag var alldeles för hängig men det kommer nya fester. Men det finns en sak som jag inte riktigt kan förstå när det gäller MIN födelsedagsfest.. Jag väljer att bjuda mina närmaste vänner och vill ha en fest för 20 plussare så att alla kan gå ut tillsammans men så väljer min bästa barndomsvän att bli grinig för att han inte får ta med sin flickvän som inte ens är 18 och påstår att jag ogillar henne för det? Sen väljer han att inte ens höra av sig igår och om man ska bete sig så barnsligt så känner jag ingen lust av att fortsätta umgås med en sån person just nu. Pricken över i:et var ju hennes av-följning på instagram samma dag :)

Espresso Shot (2)

One thought on “André 24 år

  1. Livet har många överraskningar André . … Jag tror vännen din hade en dålig dag något eller någon hade triggat hans humör. Men självklart så är det din dag och dina val. Kram mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *