André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Påskhelgen 2015

Efter några dagar nästan helt utan internet på landet så är man nu tillbaka till vardagen och Sandviken igen. Har varit några riktigt givande dagar ute hos min far samt barndomskompis i Torsåker där det inte har blivit några vardagsrutiner alls och jag har varit urusel med alla mål mat som jag egentligen ska äta. Sen om man ska prata sovtider så finns det inte så mycket att säga förutom att dom varit klappkassa. Men nu är man som sagt tillbaka till vardagen och ska väl börjar köra igång på allvar igen.

Under påskhelgen så har jag i alla fall hunnit hjälpa pappa med en massa saker på hans tomt för att få det lite extra vårfint nu när all snö och rusk är borta. Under fredagen så gjorde vi en brasa av allt skräp från tomten samt en del kvistar och småträd från skogen som har blivit skövlad. Tror pappa blev väldigt förvånad över att jag hjälpte till så mycket som jag gjorde då jag förut aldrig haft någon ork till att göra ett skvatt. Men nu så har jag fått en massa energi genom bra kost och ordentligt med träning så jag är en mycket mer glad och trevlig person nu än förut.

IMG_3475

IMG_3473

Hos Jonas så blev det lite gymmande och en hel del tv-spelande då han hade skaffat sig Xbox-live till sitt Xbox så man kan spela online och det måste man ju utnyttja. Annars blev det mest prat om livet och en hel del galenskaper som bara vi kan få för oss.

IMG_3431 IMG_3397

På lördagen var det dags att bege sig hemåt men först hade jag, pappa och hans särbo bestämt oss för ett besök på en handelsträdgård då jag behövde pimpa upp mina rätt så tomma fönster där hemma. Vi hittade lite smått och gått samt att jag framöver ska få mig ett citronträd att ha i min stora svarta kruka som står bredvid min tv. Kommer bli prima :) Lördagen hade faktiskt mer att erbjuda då Linnea och hennes tokiga kompis Ida drog med mig på Fast & Furious 7 i Gävle. Filmen var helt okej, tråkigt nog var det lite för många overkliga scener samt ett ganska lamt slut. Hade gärna sett lite mer street faktiskt. Men den får ändå 4/5 epa-traktorer.

IMG_3497 IMG_3501

När väl söndagen var framme så var man ganska trött och det hände väl inte allt för mycket under den dagen förutom att Emil Lundin kom över på besök och hjälpte mig att rensa i rabatten så det blev riktigt fint. Såg för jävligt ut innan men efter att ha fyllt 3 svarta sopsäckar så är det nu relativt fint där ute. Tyvärr har jag inte fixat några bilder från det men ska vara duktig i veckan och lägga upp något, jag lovar..

Vaknade upp på måndagsmorgonen och visste direkt att det var en bra dag då AIK hade seriepremiär och vann den dessutom med 2-1 hemma mot HBK. Men det var inte allt då Ella kom hem efter över 1 vecka i Sthlm där jag bara fått prata med henne i telefon, så det var en riktigt glad Ella man fick en stor kram och puss av när vi väl sågs. Så nu blir det massor av far och dotter mys hela veckan!

IMG_3520 IMG_3526

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *