André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Benhinneinflammation

Då var det måndag igen med en lite kortare arbetsvecka än vanligt då det är röd dag nu på fredag. Dagen på jobbet gick väldigt snabbt och jag har nu fått mig en stor data skärm efter att ha suttit och stirrat ner i en laptop i månader. Så nu ska nog nacken bli lite gladare på mig framöver.

Efter jobbet så blev det en långpromenad med min bästa vän Jonas som kom och mötte mig utanför Lindängen. Kände direkt att jag hade ganska så ont i benhinnan så förstod att det inte kommer bli några löparpass på några dagar nu. Så det blir vila den och behandla med stretching och Voltaren gel. Men som tur är finns det träningscyklar så jag tog tillfället i akt och körde kondition i ca 40 min på den när vi väl hade kommit hem. Efter mitt träningspass så blev det ett bad med tända ljus och en hel del skitsnack. Alltid lika roligt när vi två babblar på om allt mellan jordkärnan och universum!

 IMG_3300 IMG_3296 IMG_3339

Vi var även förbi 24/7 för att köpa ett årskort för 149 kr i månaden men som vanligt så hade jag glömt passet hemma så jag ska ner dit imorgon igen för att fixa det. Nu ska jag ta och lägga mig för att bege mig in i drömmarnas land i några timmar.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *