André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Aktiv dag trots ruskigt väder

Fick mig en liten sovmorgon till 9 idag innan jag beslutade mig för att gå upp och äta lite fortsatte dagen med att storstäda hela lägenheten från topp till tå så nu är den skinande ren till veckan som kommer. Söndagar brukar vara en dag där jag lagar matlådor och förbereder det mesta inför veckan som kommer men idag blev det faktiskt inga matlådor fixade då jag redan har så det räcker tills imorgon. Vid 12 tiden så var det dags att köra igång dagens träningspass som verkligen hade fokus på kondition. Det fick bli 17 km cykling och sedan ett löparpass på ca 30 min bestående av intervaller. Avslutade mitt pass med Runtastic utmaningarna som jag sedan ska köra ikväll också.

 IMG_3264

Kvällen spenderades med Linnéa där jag lyckades locka ut henne i regnet för en promenad för att leta efter lite geocaching. Vi hittade 3 stycken innan det var dags att gå hem till mig för att se på skräckfilmen Ouija som var helt okej men jag blir så jäkla frustrerad när folk går in i hemsökta hus helt själv.. Det gör man bara inte..!

IMG_3272

Nu ska jag packa morgondagens väska och förbereda frukosten för klockan ringer 05.00 och då är det dags för morgondagens första träningspass av 2.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *