André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Earth hour

Lördagen började med shopping i Valbo Köpcentrum med min kära vän (alltså inte flickvän som alla tror) Linnéa. Linnéa som kallar mig för en shopahoic när vi är ute och shoppar var faktiskt den som först införskaffade sig något idag. Det mycket tack vare mig och hennes vän Anna som jobbade inne i butiken som vi var på. Men jag tror såklart att det inte var vårat fel utan hennes shopaholic som tog över då det inte var slut där. Nästa stopp blev Intersport och där var det självklart REA på träningskläder för tjejer. Det slutade alltså med lite nytt för henne där mer. Det roliga med att vara ute och shoppa med Linnéa är att det alltid är hon som först ledsnar på att gå runt i affärer medans jag tycker det är sjukt roligt. Eller nja så roligt är det väl inte för det är som att ha med sig en trotsig treåring på slutet 😉

unnamed

Än så länge hade jag inte handlar ett skvatt och det kom faktiskt inte att bli mycket heller. Nu säger jag inte att jag inte hade suget efter att slänga runt med kortet för det har jag alltid, speciellt barnkläder till Ella. Men det blev faktiskt bara två stycken ljuslyktor från Cervera den här dagen som jag ska inviga till Earth hour ikväll. Känner mig riktigt stolt över att inte ha spenderat pengar på något onödigt idag. Men om ni känner någon eller själva har en trehjuling eller ett lekkök att sälja så får ni gärna höra av er.

IMG_3250

När vi väl var klara runt 13 tiden och Linnéa hade kört mig hem så slocknade jag i sängen och vaknade inte för ens strax innan kl 5. Förstår inte alls varför jag var så trött då jag säkert sovit 10 timmar i natt.. hoppas bara jag inte börjar bli sjuk.

På tal om rosa elefanter så är det idag Earth hour för er som missat det. I år är det alltså nionde året i rad som världens största klimatmanifestation arrangeras mellan 20.30 – 21.30 där vi släcker ner allt och lever som när våra föräldrar var unga, haha. Det är en politisk symbolhandling som skickar viktiga signaler till makthavarna om att ta klimatförändringarna på allvar. Så se till att ta fram stearinljusen och ha en mysig familjetimme tillsammans utan elektronik. Fast egentligen.. varför har vi det inte så varje helg?

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *