André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

The color run!

Jag har bestämt mig, har du?

Jag har varit nyfiken och sugen på att springa the color run i flera år men det har liksom aldrig blivit av. Men i år har jag bestämt mig, så nu fattas bara några vänner som också skulle vilja vara med för att göra den här dagen ännu mer rolig.  Tänk bara att få kasta en färgbomb i ansiktet på din partner eller bästa vän utan att få en smäll tillbaka, vem vill inte det liksom? 😉 Fast vi får inte glömma att color run är mer än ett fantastiskt rolig löparfest. Det handlar inte om att gå i mål först eller vem som är mest vältränad, det är för mångfalden och allas lika värde. Man springer, kryper, rullar eller går, allt för att alla ska kunna få vara med och ha roligt. Ett minne för livet!

Color-Run

I veckan så har du möjlighet att köpa early bird biljetter som är som ett förköp och ca 100 kr billigare än vanliga biljetter. Passa på nu och om du är intresserad av att gå ihop med mig och några för att skapa ett team så är det bara att kontakta mig 🙂

Varför skulle du tacka nej?

color2

image

4 reaktioner på ”The color run!

  1. Sprang med en kollega förra året. Så sjukt kul! Hon springer marathon, jag stupar efter ca 200meter;) Men vi är överrens om att det måste göras om!

    1. Haha men det är ju det som verkar så roligt med det här loppet 😀 spring i sthlm i år tycker jag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *