André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Få bort din huvudvärk med akupunktur

Då var det måndag igen och ännu en arbetsvecka att blicka fram emot.Dagen på jobbet gick väldigt fort idag då vi har haft massor att göra med en ny uppdatering som kommer ut idag. Fick även lite akupunktur av sjukgymnasten som vi har i byggnaden och jag är fortfarande lite trött och mör efter den behandlingen. Behandlingen börjar faktiskt ge med sig och jag har inte den här kraftiga huvudvärken som jag hade konstant om dagarna på 2 veckor nu.

Efter jobbet så var det dags att bege sig mot förskolan för att hämta Heffaklumpen som inte alls var glad i morse när jag lämnade henne där. Grät som bara den och ville bara vara med mig, så det var med tunga steg man gick till jobbet med idag. Men som man vet efter att ha jobbat ett ex antal år inom förskolan så går det över. Blev först en sväng hem innan jag halvt slocknade i sängen och Ida som kommit över erbjöd sig att hämta Ella. Måste försöka somna lite tidigare än 22.00 ikväll om man ska orka upp imorgon.

 Annars idag så har det varit som vanligt med morgon cardio på 30 min och så ett till pass nu på eftermiddagen som bestod av 45 min cardio och 30 min bröst träning. Jag kan glatt meddela att jag gått ner 7 kg på 3 veckor! Fast det känns inte ens som att jag gått ner ett skvatt. Frågan är bara vart fan fettet har försvunnit någonstans 😮

IMG_2745

Nu är klockan strax efter 20.00 och Ella ligger i sin säng och sover efter att ha varit på riktigt bra humör sedan hon kom hem. Alla mina förberedelser för imorgon är klara så nu blir det nog sängen för min del.

image

En reaktion på ”Få bort din huvudvärk med akupunktur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *