André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Luckily, I had my jet power!

Då var det äntligen fredag och vad passar inte bättre med att starta dagen med 30 minuters cardio och en PW med jet power? 😉 Idag är jag på riktigt bra humör och har massor av energi från gårdagens vilodag som endast bestod av 6,1 km promenad och en riktigt härlig säng framför The walking dead.

image1

Dagen ser ut som följande att jag först ska göra mitt jobb här på Lindängen samt att det är fredagsfika för alla företagare här. Ida bakade en sockerkaka igår med mörk choklad i som jag kunde ta med mig och bjuda på, men för min del så blir det 5 jordgubbar och en sesamkaka. Efter jobbet så ska jag bege mig direkt till gymmet för 30-45 min cardio innan jag ska bygga på mina biceps och triceps. Sen har jag inga mer planer för dagen så vi får se vad kvällen och helgen har att erbjuda. 🙂

IMG_2657

Ha nu en fantastisk fredag alla härliga människor där ute! 🙂

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *