André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Lax i stora lass

Då sitter man här på sin alldeles nya bloggplats i lägenheten som egentligen bara är lite provisoriskt då det kanske inte är den bekvämaste ställningen som man sitter i. Efter jobbet idag så begav jag med ner på gymmet där det blev 30 minuters cardio och sedan ett rent magpass och satan i gatan vad jag kommer ha träningsvärk imorgon! Måste bara passa på att ge er ett tips när det gäller konditionsträning ifall ni tycker det är tråkigt att endast springa 30 min utan stopp. När jag kör cardio så blir det nästan alltid 10 minuter cykel för att sedan direkt gå på crosstrainer lika lång stund och sedan avslutar jag med löpning i 10 min. Jag gör det då jag känner att jag kan prestera mycket bättre och så blir det inte lika långtråkigt att bara till exempel sitta på samma ställa och stirra.

IMG_2612 (1)

Efter gymmet så blev jag bjuden på bananpannkakor hemma hos Ida och Ella för att sedan bege mig hemåt till min nya ”sambo” Jonas för lite matlagning. För mig blev det lövbiff med ugnsstekt tomat & morot medans Jonas lyxade till det med lax. På tal om lax så har jag gjort 4 nya matlådor med just lax så jag har nu klar lunchen till resten av veckan.

IMG_2610

Nu så blir det lägga sig i sängen och lyssna på musik och snacka om allt mellan himmel och jord med Jonas.

image

One thought on “Lax i stora lass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *