André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Personal Shopper

Då ligger man här i sängen och kan pusta ut efter en fullspäckad helg. Dagen började som gårdagskvällen slutade med igår, alltså FIFA 15. Har nog inte spelat såhär mycket tv-spel på väldigt många år men roligt har vi haft. Efter att ha spelat klart så var det dags för Philip att börja packa sina saker då bussen gick 11.40 från Sandvikens resecentrum. Jonas var snäll och ställde upp som chaufför och när vi väl hade lämnat av honom så begav vi oss till mitt jobb för att städa hotellet efter alla gäster som hade checkat ut.

Väl hemma igen så blev det hjälpa Jonas att välja ett nytt bredband samt vara hans personal shopper när han och blev sugen på att handla lite accessoarer till sig själv. Blev lite armband, en keps, en hatt och ett halsband innan vi var klara. Sen har vi bara tagit det lugnt då jag har haft världens huvudvärk (idag gen) tack vare min nacke så nu har jag börjat ta en massa tabletter med morfin som jag hade efter min knäoperation så smärtan försvinner en stund iaf. Men förhoppningsvis så får jag träffa en sjukgymnast på tisdag om jag har tur för jag står faktiskt inte ut att ha såhär ont flera dagar till..

IMG_2363

Nu ska jag slå på ett avsnitt av The walking dead och försöka somna så jag orkar morgondagen. Hoppas ni alla har haft en sjukt mysig helg!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *