André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Melodifestivalen deltävling 4

Då var det dags igen för lördag med mellofest. Jonas, Philip, Ida, och Ella är på besök och ska underhålla mig ikväll framför dagens bidrag innan jag och grabbarna drar igång nattens festligheter med Fifa 15. Under kvällens tävling så finns det bara Måns Zelmerlöw som jag känner igen av artisterna och det är nog den artisten som jag tror kommer dansa sig lätt vidare till en finalplats.

deltavlingfyra-jpg

Här kommer kvällens gissningar:

Måns Zelmerlöw – Heroes (Final)

Dina Nah – Make me (La, la, la ) (Andra chansen)

JTR – Building it up  (Andra chansen)

Caroline Wennergren – Black Swan (Final)

Hoppas ni alla får en helmysig mellokväll :)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *