André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En shopaholics bekännelse del 2

Spontanshopparnas riksförbund borde vara en riktigt bra förening för mig att beträda efter de senaste veckornas shopping. Fast jag har faktiskt bra ursäkter/bortförklaringar till varför det har blivit så, för först och främst så har jag ju flyttat till en helt ny lägenhet som behöver lite omvårdnad. Sen så har jag ju barn och Ella växer ju hela tiden så hon måste ha nya kläder och de behöver ju jag också. Xboxet har jag inte kommit på någon bra orsak till än men man måste få skämma bort sig själv ibland!

IMG_2352

På tal om xboxet så är jag sjukt nöjd och riktigt imponerad av grafiken. Men nu ska jag bara lyckas få mitt xbox 360 slim sålt så det ligger ute på citiboard. Så hela helgen kommer nog spenderas framför tv:n med en massa människor då jag på lördag ska ha en Fifa turnering hemma hos mig. Så är ni intresserad av att komma så får ni ta kontakt med mig så får jag se om det fortfarande finns platser kvar :)

Ikväll blir det troligtvis åka till Gävle för att se bio med Philip och Linnea. Frågan är bara vad man ska se på? Har ni några tips?

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *