André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Nyklippt

 

Usch.. satan i gatan vad seg man är idag! Kan nog ha att göra med att jag bara fick 6 timmars sömn inatt då jag hade två st tonåringar hemma hos mig igår som ”tvingade” mig att spela lite spel med dom. Fast dom e ju ganska högljudda varelser också så kan faktiskt skylla på att det inte var allt för lätt att somna när jag väl skulle lägga mig men det gör liksom ingenting då det är sjukt roligt att ha dom här.

Efter jobbet igår så mötte jag upp Philip, Tor, Helena och Ida vid Rusta för att köpa lite saker. Blev mest inredning till Ellas rum då jag i eftermiddag beger mig till Valbo för lite shopping till mig själv. Var ju meningen att jag skulle dit igår men ändrade mig i sista stund då jag kom på att det skulle ta för lång tid för att hinna med allt som skulle fixas hemma och så. Efter shoppingen så tog jag och Philip oss en promenad ner på stan för att snygga till våra kalufser som hade blivit på tok för långa, hittade en frisör ganska fort och blev klar på under 20 minuter så det var ju ingen mäster klippning precis.

image

Efter stan så blev det en tripp till jobbet igen för att färdigställa lite saker som jag inte hade hunnit göra innan min underbara vän Linnea kom och hämtade upp oss för att åka till Willys och handla lite eldorado 😉 Fast nu när jag tänker efter så blev det inte ett dugg från det märket så det måste vara första gången som jag inte köper eldorado när jag handlar på Willys.

Väl hemma så blev det städa lägenheten och spela lite Fifa 15 innan klockan hade runnit iväg och nästan blivit tolv. Så då var det bara att tvinga sig till sängen för att försöka somna till ljudet av tonåringar och Magnus Betnér.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *