André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

IKEA shopping!

Efter Jobbet blev det en sväng in till IKEA för att shoppa upp hela lönen. Nja kanske inte hela lönen då men det kändes lite som det trots att siffran bara hamnade på ca 1300 kr. Blev att handla lite saker till alla rum förutom Ella´s faktiskt, kan nog varit första gången när jag handlar inredning som det inte blir till hennes rum. Men någon gång måste ju vara den första så nu fick det bli tre hyllor till min walk in closet samt två st taklampor till hallen och sovrummet. Blev också en till lampa till sovrummet så det skulle bli lite mer enhetligt samt nytt påslakan, örngott och en kudde. Till vardagsrummet blev det lite heminredning och till köket så blev det ett nytt diskställ och några såna där insatser till kökslådorna för köksknivar. Sen får man ju inte glömma det viktigaste av allt när man är på IKEA. Antar att ni alla vet vad jag syftar på 😉 Mjukglassen.!

IMG_2343

IMG_2329

Under kvällen så blev det spela Uberstrike och Fifa 15 med grabbarna samt äta thaimat med Ida, Helena, Tor, Philip och Ella. Supergott var det och man hamnade i världens matkoma som häll i sig i nästan 2 timmar så nu ska jag inte äta thaimat på ett tag framöver. 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *