André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Slappna av och var inte så överbeskyddande

Då har man precis lämnat kontoret och tagit plats i Sandbacka park med utvecklarna för att förhoppningsvis få en test version av Android då det var det som satte stopp för oss igår att publicera nya uppdateringen med den nya funktionen. Hoppas att vi får det klart snart!

IMG_2301

Idag får jag finbesök från min älskade hemstad Stockholm då Philip som är min systerson kommer på besök och ska vara här under sportlovet. Ida´s mamma och bror kommer också idag så det blir nog gå över till dom och ta en fika efter jobbet och vara lite social innan det blir iväg till antingen valbo eller stan för att klippa mig då jag blir intervjuad imorgon efter jobbet och måste väl se någorlunda ut när de tar kort. Blev också intervjuad igår av tidskriften Vi föräldrar om vad man gör när barnet vaknar ”för” tidigt. Så det ska bli spännande att se vad dom tar med. Jag är ju som ni vet en ganska så bekväm pappa eller bekväm är nog fel ord.. Låter ju som att jag ligger på soffan med en 3,5:a och kollar fotboll med fötterna på bordet. Men det jag menar är att jag låter Ella göra det hon vill med rimliga gränser, hatar att säga nej och du får inte.. Det används för mycket och är så negativt, är det småsaker så låt dom upptäcka vad som händer istället och skulle min treåring vakna tidigt en morgon och inte vill somna om så tycker jag inte det är något fel att ligga kvar i sängen medans de små leker på sitt rum.

Slappna av och var inte så överbeskyddande är mitt tips, det mår nog både ni och barnen bättre av :)

IMG_2304

image

One thought on “Slappna av och var inte så överbeskyddande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *