André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Utvärdering av säsongen

Oj vad tiden går fort och nu är den här säsongen slut, den har verkligen gått riktigt fort men oj vad roligt det har varit trots att vi ramlade ur Allsvenska och att jag drog på mig en whiplashskada. För mig egen del så växte jag  mycket som person och målvakt det här året och kände mig mer som en i gänget än vad jag gjort tidigare säsonger. Fick dessutom många nya vänner och en riktigt härlig målvaktskollega som jag ser fram emot att spela mer med!

Jag kom ju tillbaka i år från nästan 3 års uppehåll efter min korsbandsskada och det kändes riktigt bra till en början men under en träning på försäsongen så knäpper det till i knät och jag kan ej stödja på benet och trodde då direkt att säsongen var över innan den ens hade börjat men det gick över efter någon timme och jag var tillbaka redan dagen efter. Matcherna som jag spelade gick faktiskt riktigt bra och jag kände själv hur mitt närkampsspel utvecklades i raketfart, har nog aldrig varit så bra i just det tidigare. De saker som jag måste träna extra på tänker jag inte ta upp men jag vet vad det är i alla fall 😉

Som ni vet så började säsongen inte alls bra för oss med 11 raka förluster tror jag att det var och ett riktigt dåligt självförtroende vred sig i hela laget men sen vände det och vi började plocka poäng och det såg riktigt bra ut. Jag tror att vi inte riktigt hängde med då vi fortfarande tränade i en ishall när säsongen väl hade startat, vi hade nog behövt några veckor på stor bana för att få till vårt spel och kunna spela en bred och bra bandy. Vi avslutar säsongen bra trots någon vek insats men det är verkligen ett helt annat lag som jag ser nu än i början av säsongen, mer glädje och ett större självförtroende!

Tyvärr slutade sista månaden inte alls som jag hade tänkt mig då jag började må riktigt dåligt och se suddigt under träningar men trodde att det skulle bli bättre med dagarna men det blev det  tyvärr inte och har ju som ni redan vet fått bekräftat att det är en whiplashskada. Så det är inte så konstigt att jag har mått som jag gjort.

10421281_574344942701962_6319738736115959228_n

Nu återstår bara säsongens sista träning ikväll för att sedan börja mitt liv hos sjukgymnaster för att kunna vara 100 % redo för nästa säsong!

Mot nya mål och sluta aldrig att ge upp, ALDRIG!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *