André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Säsongens sista träning

Nu ligger man här i sängen efter att nyss ha kommit hem från Skutskär för sista gången på ett tag. Säsongens sista träning gjordes idag med lite ombytta roller. Jag och Mäki bestämde oss för att vara utespelare och låta Martin Mattson och Johan Sjöberg ställa sig i mål. Måste säga att grabbarna skötte sig relativt bra i mål, de klistrade ju faktiskt vissa skott (lobb bollarna) 😉 Mäki och jag staplade fram där ute på den knottriga isen och båda lyckades faktiskt sätta dig några mål innan det var dags att gå in.

Nu ska det bli skönt med lite vila och rehab men innerst inne så längtar jag redan till nästa säsong, vill ha upp Skutskär i Allsvenskan ingen. Måste passa på att tacka alla spelare, ledare och styrelsen för den här säsongen och jag hoppas vi ses igen till nästa.

Innan träningen drog igång så kom styrelsen till omklädningsrummet och berättade hur situationen ser ut med Skutskär bandy och lite om framtiden. Tycker det är bedrövligt av Älvkarleby Kommun att behandla bandyn som dom gör enligt styrelsen.. Jag har ju inga konkreta bevis på det dom säger är sant men jag tvekar heller inte en sekund på att det är det och det skrämmer mig. Jag hängde väl inte riktigt med på allt då min hjärna inte orkar ta in alla som sägs just nu men det handlade mycket om att driftkostnaderna/driftbidrag för bandybanan är alldeles för dyr, tror de var tal om 1,9 miljoner från kommunens uträkningar? Enligt fakta och statistik så är det knappt 300.000..  Rätta mig gärna om jag är helt ute och cyklar! Bandybanan som inte har varit konstfruset på flera år är nu det efter att med egna resurser återskapat den konstfrusna banan. Men fortfarande så velar kommunen och kommer aldrig fram med et svar.. Jag hoppas i alla fall innerligt att kommunen tar sitt ansvar och ställer allt till rätta..

TA ANSVAR..

bandy_skutskar

2 thoughts on “Säsongens sista träning

    1. Ja det är så fruktansvärt tråkigt.. Det gynnar ju inte bara alla lag utan allmänheten och alla skolor som utnyttjar den. Det pratas så mycket om allas lika värde och då ska det ju vara lika när det gäller idrott. Bara för att man valt en idrott som inte är klassad som en ”toppidrott” nu tänker jag på hockey och fotboll först och främst så ska man ju inte bli drabbad..
      Om jag fattade det rätt så kostar hela anläggningen med fotboll, hockey och bandy 2,9 milj och utan bandyn så är det ungefär samma kostnad..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *