André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tellus – Skutskär 7-3 (3-1)

Efter en konstig första halvlek med 3-1 i baken så började vi andra halvlek på bästa sätt med ett reduceringsmål till 3-2. Under nästan hela matchen så känns det att vi är med både spel och siffermässigt men det är i slutet allt rinner iväg. Vi skapar väldigt mycket och är farliga i vårt långa spela men längre kommer vi liksom inte. I andra halvlek så har vi 2 skott på mål där ett går i och ett där den femtioåriga målvakten gör sitt livsräddning, men för att vinna en sån här match så behövs det verkligen avslut på mål oavsett om dom går rakt in i mål eller om det blir retur.. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att vi inte kommer enda fram men det är synd en sån här match som det verkligen känns som vi kan vinna.

Mäki fick vakta kassen idag igen och jag mår fortfarande väldigt konstigt.. Fattar inte vad fan det kan vara men det är så otroligt jävla irriterande när det är så få matcher kvar av säsongen.. känner mig inte alls bra mentalt, hoppas det vänder snart.

Matchresultatet skrivs till 7-3 och vi får gratulera Tellus till vinsten och fortsatt lycka till i slutkampen om en kvalplats!

bandy_skutskar

Tre stjärnor

Johannes Häggström

Jens Wickberg

Marcus Wedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *