André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

On the road again – Stockholm

Kvällen igår spenderades på ett snöigt och blåsigt IP i Skutskär för träning innan dagens bortamatch mot Tellus på Zinkensdamm. Det blev en riktigt lugn träning då förhållandena inte var dom bästa, så nu har vi nog rikligt med energi till dagens drabbning och jag hoppas innerligt att vi kommer ge allt där ute trots att vi inte har någon kvalplats att spela om, men vi har vårat rykte och hjärtat för klubben att spela för och det slår högre än en kvalplats just nu.

Dagen på jobbet gick relativt fort idag, kan ju ha att göra med att jag började 07.30 och slutade 12.00 😉 Men det får man jobba in en annan dag när man inte har bortamatch. Nu sitter man på bussen och spelar lite plump eftersom det inte blev något förra gången då bordet redan var fullt när jag klev på, så man får passa på idag istället. Jag står över även denna match också. Kändes lite surt men så ska de ju kännas när man inte får spela, men det är helt förståeligt med tanke på hur jag har mått den senaste tiden trots att allt kändes bra under gårdagens träning.

image

 

Vi ses på zinken kl 19.00!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *