André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Första natten i nya lägenheten

Kände jag mig sliten igår så kan jag lova er att det inte var någonting alls mot hur det har varit i dag! Efter en natt på soffan då sängen fortfarande var ett pussel så var man väldigt mör och stel i nacken. Utanför fönstret så föll snön fortfarande ner så man kurade ner sig ännu mer under täcket och hoppades att det var en dröm så man kunde vakna upp igen till en solig sommarmorgon. Men så blev det inte utan det blev att kliva upp för att äta lite frukost. Då kylen och skafferiet nästan var helt tomt så blev det ingen lyxfrukost precis utan en burk med kvarg.

När vi väl hade fått lite energi i oss så började dagen med en storstädning för att de vita strumporna inte skulle bli svarta, har ju så många svarta strumpor sen tidigare så det kan ju vara bra med lite variation 🙂

Men vid halv 2 tiden däckade alla tre i soffan och vaknade inte för ens vid 4 tiden! Satan alltså.. Gillar inte alls att sova bort dagen men idag var det faktisk välbehövligt. Nu hade jag lite mer energi i kroppen och satte igång med att dekorera fönsterna med gardiner så det skulle se lite hemtrevligt ut också.

IMG_1867

Emil Lundin kom förbi vid 6 tiden och hjälpte mig att bära över de sista stora möblerna så nu är det mesta på plats och om någon dag börjar det roliga, inredningen 😀

image

2 reaktioner på ”Första natten i nya lägenheten

  1. hoppas ni fick en bra helg och hopps ni kommer trivas i nya lägheten
    söt dotter du har 🙂 brukar kolla din blogg till och från 🙂

    mvh lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *