André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Nu börjar flytten!

Blev inte alls så många timmars sömn som man skulle behövt ha i natt men den enda som jag kan skylla på är ju mig själv. Efter matchen igår så blev jag hämtad av Linnéa i Hofors för att bege oss ut mot Torsåker för att överraska min kära barndomsvän Jonas på hans fest som han hade ordnat. Vi hade sagt att ingen av oss kunde då vi hade fullt upp i helgen så ni kan ju tänka er hans min när vi plötsligt stod i hans hall! Den var priceless!

Kom hem vid 2 tiden i natt och somnade väl relativt fort men sen var det uppstigning 07.30 då Ella tyckte det var dags att läsa en bok, eller snarare typ 10 st. Nu har vi nyss ätit frukost och det är nu dags att börja flytta alla saker till nya lägenheten. Om man vågar sig ut i snöovädret!

Hoppas alla får en härlig lördag och om ni har tråkigt och vet vart jag bor så ere bara att komma och flytta mina möbler 😉

IMG_1822

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *