André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Min kropp är som spagetti

Nu sitter man äntligen i soffan efter en hel jäkla dag med flyttande. Ryggen och nacken värker och armar och mina armar och ben är som spagetti men det är väl så det ska vara när man flyttar.

IMG_1837

Ghazwan kom med bilen vid 11 tiden för att hjälpa mig att köra alla saker men då hade redan jag, Ida och Ella redan börjat flytta över de första sakerna med hjälp av Ella´s pulka och barnvagn. Snön vräkte ner i morse och höll i sig hela dagen. Skulle gissa på att det säkert har kommit en halv meter idag och ni ska se alla snöhögar efter plogbilarna. Dom är enorma så man kanske ska dra på sig täckbyxorna och leka i dom hela natten! Bli ett barn igen liksom.

Vid 13 tiden så dök Martina upp för att agera barnvakt under tiden som vi andra började ta alla de stora möblerna och transportera dom hela 140 meter bort till min nya lya. Sen har vi hållit på så fram och tillbaka mellan lägenheterna ända tills nu då sista lasset småsaker kom för ikväll, så nu får det bli ett stort glas cola och äta glass ur förpackning under täcket i soffan framför filmen Mammas Pojkar.

Visst ja.. smutsigt på golvet var det också 😉

IMG_1836

Hoppas alla får en riktigt härlig lördagskväll!

image

One thought on “Min kropp är som spagetti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *