André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Skutskär – Västanfors 4-4 (1-3)

Efter att ha gjort en kanonmatch borta mot Katrineholm så fick jag chansen att stå hemma mot Västanfors men den här dagen kom att bli raka motsatsen..

Matchen började segt och lagen kände verkligen på varandra men det var vi som tog ledningen på straff genom Wedda som satt dit den säkert. Men efter det så började det jävliga.. 1-1 kommer genom ett skott utifrån som slinker in vid första stolpen då jag enkelt ska glida ner i sidled och ta den i magen men isen ville inte som jag och stoppar upp när jag glider. Riktigt jävla skitmål som jag har 10/10 i vanliga fall.. Efter 1-1 målet så stod det och vägde en stund innan Västanfors får ett frislag strax utanför straffområdet. Jag hinner inte ställa upp muren ordentligt och 1-2 är ett faktum efter att ha styrt in bollen med benskyddet i bortre stolpen. Det är strax efter det målet som jag börjar må dåligt.. Illamåendet kom först och sedan yrsel och suddig blick men innan jag hinner byta så får bortalaget en hörna som dom förvaltar väl med ett skott i bortre krysset. Äntligen kunde jag kliva av och mer minne av den matchen har jag inte..

SIF-Vastanfors

830

Det jag kommer ihåg är att vi lyckas vända till 4-4 i andra halvlek och att Västanfors målvakt spelade teater.. Han skrek och slängde sig runt på isen så fort man nuddande honom.. Get a life..

bandy_skutskar

Tre Stjärnor

Sebastian Strand

Jens Wikberg

Marcus Wedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *