André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Nycklarna till nya lägenheten!!!

Dagen började med lite jobb hemma innan det var dags att hämta nycklarna till nya lägenheten på Smultronbacken 16 B som kommer bli min nya adress. Det är en del som ska fixas innan jag blir nöjd som tex. golvet i hallen, köksluckorna, någon tapet här och där samt badrummet. Uteplatsen ska också få sig en rejäl genomkörare men det oblir till våren.

På jobbet har det varit väldigt hektiskt idag då vi är med i SvD samt deras extrabilaga Våra Nyfödda BarnFörutom det så lanserade vi vår nya blogg där det kommer dyka upp en hel del nyheter nästa vecka som också ska förberedas.

image

Annars idag blir det bortamatch mot Falu BS och idag är det Mäki som vaktar målet. Jag mår fortfarande inte bra sen senaste matchen och veckans träningar har inte alls varit någon höjdare, men att sitta på bänken och vara med laget klarar man alltid.

Sen blir det bara hem och sova för imorgon börjar flytten.. Kommer bli sjukt jobbigt men riktigt skönt när allt är klart, det blir nog en hel del spänningar i kroppen som kommer släppa då. Fast det jobbiga att ha klarat av massa jobbiga saker och bara landa är när alla spänningar släpper för då kommer alltid min värsta migrän fram.. Inge roligt men jag får ladda upp med migräntablett i fickan så man alltid har den med sig.

Nu måste jag springa till samlingen!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *