André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Shoppat via Fyndiq.se

Denna dag började ju inte alls så bra som man hade hoppats på! Allt krånglade på förmiddagen för både mig och Maria på jobbet men efter lunch kom vändningen och då flög tiden iväg, kanske berodde det på att man fått i sig lite lunch och blivit lite gladare. För er som känner mig riktigt bra vet att jag blir exakt på pricken som Snickers reklamen när jag inte får mat i mig på bestämda tider, så idag behövdes verkligen en stor lunch.

På eftermiddagen passade jag och Lasse som är hotelldirektör på Lindängen och även min chefs man på att fixa till kontoret efter deras tripp till IKEA och snyggt blev det.

IMG_1747 IMG_1746 

Väl hemma, som snart inte är hemma (känns ganska så mysko) så låg Ella i sängen och halvsov då hon fick gå hem från förskolan idag då hon inte mådde så bra. Så imorgon får hon bli hemma med Ida och vi hoppas att hon blir bättre snart. Har även hunnit med en massa  viktiga men tråkiga saker som att flytta över elbolaget, ansöka om bostadsbidra, dela upp barnbidraget, hemförsäkring och fixat autogiro till facket! Så nu kan man släppa alla dom tankarna och bara fokusera på flytten.

Nu på kvällen blev det också lite smått shopping. Till lägenheten blev det svarta kakeldekorer samt två väggtexter till Ellas rum och till mig själv blev det en ny laddare och hårvax! Allt via Fyndiq.se :)

                                          D-fi-dsculpt-High-Hold-Low-Shine-Hair-Sculptor-75g original

 

original (2)

original (1)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *