André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Ella´s nya säng

Segheten i kroppen och den konstiga känslan från matchen i lördags sitter fortfarande kvar och det fick bli en lugn träning igår men kände ändå att jag fick en suddig syn och hade noll fokus.. Det var tack vare dom orsakerna som jag valde att stå över kvällens träning och bara vara hemma och vila upp mig men jag vet fortfarande inte hur jag ska bli av med det här?

Dagen började kl 04.00 i morse då Ella kom hostandes in i sovrummet och ville ha lite närhet. Sedan sov vi fram och tillbaka till halv 7 då det var dags att gå upp men det vart inte långvarigt då hon såg riktigt hängig ut så jag och Ida beslutade oss att låta henne vara hemma idag. Turligt nog så somnade hon efter att fått i sig hostmedicin så jag kunde jobba fram till 12 tiden då hon vaknade och det var dags för lunch. Eftersom jag stannade hemma med henne på förmiddagen så tog Ida över vid lunch så att jag kunde åka ner till kontoret för att samla ihop allt material som jag hade gjort och gå igenom med chefen.

IMG_1725 IMG_1731

Dagens arbetsplats    

I helgen så surfade jag runt och hittade en växasäng till Ella som jag ville köpa från IKEA, men den smarta tanken slog mig innan jag beställde att jag kanske skulle kolla på blocket först och turligt nog så fanns det en exakt likadan sängstomme i Sandviken som jag kunde hämta upp idag för endast 250 kr inklusive ribbotten. 😀

minnen-utdragbar-sangstomme-med-ribbotten__0246448_PE385494_S4

Dagen har annars bara varit lugn, men planeringen för flytten på fredag är i full gång och kvällens uppgift blir att skriva upp en inköpslista till lägenheten. Kommer bli fattig 😉

Måste bara avsluta och tacka vädret för en fantastisk dag, världens vinterlandskap <3

IMG_1730

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *