André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Pensionärsvarning

Söndagen har spenderats väldigt mycket inne trots fantastiskt bra väder ute men trots att jag mått skit så begav vi oss ut på lite äventyr.

Dagen började med att Ella vaknade vid 9 tiden och ville se på Gustaf 2 igen.. Så samtidigt som man hörde Gustaf säga Jag hatar måndagar så tänkte jag Jag hatar alla dagar just nu. En sån dag har det verkligen varit idag. Allt började nog igår under matchen då jag fick avbryta den efter ca 40 minuters spel då jag såg suddigt, var yr och mådde illa. Tror att det kan ha att göra med min nackskada men mår liknande idag förutom yrsel och suddig syn. Gjorde ju inte min livs match igår heller och skäms lite för fösta målet som jag släppte in.. De ska inte hända och jag ber om ursäkt för det ingripandet! Men med sport så är det bara att släppa och gå vidare och jag skiter fullständigt i vad tidningen skriver då dom ändå bara lyfter fram saker när det går dåligt.. aldrig de bra..

image1 (8) image2 (6) image3 (2)

Efter att ha varit ute en stund och åkte på rumpan ner för snöhögarna så var det dags att gå in igen för lite mellis och se ytterligare en film men till min glädje så blev det Alfons Åberg den här gången. Annars idag har det varit ganska lugnt och snart blir man klassad som gamling då det blev att köpa 2 st bingolottor när jag var till ICA och handlade. Men det är jag som kommer skratta åt er sen när jag blivit miljonär ikväll 😉

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *