André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Kramens dag!

Äntligen börjar saker och ting rätta till sig i mitt liv och senaste nytt är att jag nu har sagt upp lägenheten som jag bor i och ska skriva på kontraktet för den nya så snart som möjligt så jag kan flytta in nästa helg. Ida kommer att ta över den lägenheten som jag bor i nu så Ella ska kunna ha nära till dagis, mig och sin mamma 🙂 Alla är nöjda så nu återstår bara allt flyttande.

Idag är det också kramens dag som firas för att man ska uppmärksamma just kramen och dess betydelse och självklart för att vi ska få en chans att kramas lite extra. Skulle säkert kunna skriva en novell om hur betydelsefull en kram kan vara men jag skippar det den här gången för att istället ge mig ut på kramjakt, så passa er 😉

Annars idag har det mest varit lugnt förutom att jag har jobbat och sedan packat en flyttlåda med nästan alla mina träningssaker. Trodde allt skulle få plats i 1 låda men det blir nog 1,5 till. Ella har haft en riktigt bra dag idag och varit hur mysig och snäll som helst, fick till och med henne att lägga sig i min famn och kolla på nästan en hel film!

image1 (7)

Nu blir äta sweet chili lax med ris och sedan packa lite till innan det blir film och sova! Ha en kanonkväll och krama om alla nära och kära en extra gång!

image

2 reaktioner på ”Kramens dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *