André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

On the road again

Bussen har precis rullat igenom Falun och fortsätter nu mot Rättvik för årets sista bortafight. Det här är verkligen en viktig match för oss i bottenstriden och vi kommer göra allt idag för att i slutet stå med våra huvuden högt  och vara nöjd med vår insats!

image

Mitt fokus är på toop och det enda jag vill just nu är att glida ut på isen och höra ljudet från skriskoskären mot isen!!

NU KÖR VI!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *