André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tjuvkik på min nyårs outfit

Morgondagen kommer bli fullspäckad av aktiviteter och roligheter. Morgonen börjar tidigt då vi Sandvikare blir upphämtad 09.10 för avfärd mot Rättvik och årets sista match i Allsvenskan. Efter två matcher på bänken så är jag äntligen tillbaka mellan stolparna igen och är just nu sjukt taggad och fokuserad på att avsluta året med en riktigt bra match i bagaget. Efter matchen så bär det av direkt till Gävle där det blir förfest hos Annie innan alla vi går ut och festar natten lång.

Här har ni en lite tjuvkik på morgondagens ena outfit som kommer användas under kvällen och natten 😉

DSC_0664

image

2 thoughts on “Tjuvkik på min nyårs outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *