André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Mellandagsrea

Idag blev det en tur in till Valbo med Linnea för att köpa lite nyårskläder till mig själv hade jag tänkt. Men det blev endast 1 fluga köpt till mig och resten som jag handlade var kläder till Ella då det fanns så otroligt mycket kläder till henne där, man ville ju liksom köpa upp hela butikerna. En dålig sak för oss killar med Valbo är att det endast finns typ 2 affärer för killar och resterade till tjejer. Hade önskat lite mer variation av klädutbudet också. Gick även och kollade på jeans till mig själv och dom halvtråkiga jeansen låg väl på minst 500-600 kronor medans jag glider in på en tjejaffär och hittar ett par sjukt snygga jeans för endast 75 kr.. Det är så orättvist… :(

DSC_0650

DSC_0654

Efter att ha glidit runt i Valbo ett tag så blev det tillbaka till Sandviken för att kolla in lite skor och diverse andra produkter. Tro det eller ej men här hittade jag äntligen ett par skor efter att ha varit i varje butik i hela Valbo och inte hittat ett skvatt. Så nu är hela min outfit klar för nyår samt saften som jag ska dricka, så nu återstår packningen till morgondagens match innan jag kan lägga mig till ro i sängen och slå på en bra film med en kopp te i handen. Kan nog också bli ett varmt bad om jag orkar.

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *