André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Shopping med far

Att bege sig ut i julhandeln med min far som är lite speciell att shoppa med är alltid lika spännande.. Det brukar alltid bli en massa tjat om att åka hem ca 10 min efter att man har kommit fram samt att han alltid blir lika irriterad på folket som går så långsamt framför honom. Men idag var det faktiskt lite annorlunda, irritationen fanns där.. tro mig 😉 Men 3 h umgicks vi och inte en fråga om att åka hem, så det var verkligen väldigt trevligt att umgås med honom idag.

Ett par nya jeans och en fluga fick det bli på Sandegårds här i Sandviken samt ett par ordentliga vinterhandskar som pappa köpte åt mig inne på Intersport. Efter att ha shoppat en stund och inte behövt visa legg på Systemet så blev det lunch inne på Mulligans  där det fick bli en mozzarella gratinerad kycklingfilé med potatis och soltorkad tomat i någon god sås.

image1 (4)

Nu är man hemma igen och om 1 h är det dags att bege sig till Skutskär för dagens träningspass men först måste jag få i mig ett ordentligt mellanmål och förbereda en matlåda till efter träningen.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *