André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

On the road again

Då sitter man här i bussen igen tillbaka mot Värmdö för dagens match mot Gustasvesberg. Bussresan har gått väldigt fort och vi är strax framme i Sthlm. Idag så är det tyvärr många viktiga plumpspelade som är borta så det har inte blivit något spelade än men kanske på hemresan, vill ju så gärna ha på mig den gula mössan 😉

image

image

Just nu så äts det lunch på bussen och i dagens matlåda är det pastasallad med kyckling som gäller samtidigt som vi kikar på filmen ”friends with benefits”. Riktig bra och rolig film, rekommenderar den starkt till er som inte sett den.

 image

Ha en härlig söndag alla och nu hoppas vi på poäng i dagens match!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *