André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Bjuden på middag

Morgonen började väldigt tidigt idag då John Blund tyckte att jag skulle vakna 04.47.. Efter en kopp te så hade jag förväntningar att kunna somna om men det ville sig inte riktigt. Låg i sängen till kl 8 då det var dags för frukost innan jag och Markus begav oss mot Skutskär för dagens träning i 15 minusgrader.  Träningen började med en videoanalys med vår målvaktstränare där jag fått se vad jag ska lägga lite extra träning på framöver. För övrigt gick träningen relativt bra men imorgon i matchen mot Gustavsberg så blir det Mäki som får fortsatt förtroende mellan stolparna.

image5

Efter träningen så blev det en tripp långt ut i skogen, rättare sagt till Torsåker för middag hos min far tillsammans med hans särbo och hennes son samt sambo. Där blev det först träffa på alla höns och vaktlar? tror jag dom små djuren heter. Men iaf så var dom riktigt söta, fast det fanns två stycken varelser till som var betydligt mycket sötare. Den ena var en fårhund? om jag minns rätt, är inte bäst på hundraser.. om det ens är en ras? Sen var det en liten långhårig chihuahua som jag blev typ bästa vän med och ska adoptera!

image2 (1) image3 (1)

image1 (3)

Till middag fick vi kalkon med massa tillbehör och en fantastisk god sås. Blev också pannacotta till efterrätt så nu 4 h senare så är man fortfarande riktigt mätt, nästan för mätt!

När jag väl kom hem till Sandviken så kom Linnéa på besök och självklart tar man tillfället i akt och utnyttjar henne till skjuts för att handla lunch tills morgondagens bussresa. Men nu blir det ta en kopp te och sedan slumra in i drömmarnas värld för imorgon är det uppstigning 06.30!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *