André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tillbaka i soffan på smultronbacken

Då var man tillbaka i soffan på smultronbacken 3 här i Sandviken med sin kopp te efter några dagar i  mina hemtrakter. Juldagen spenderades först hemma hos Ida´s mamma där det blev en massa bus med min prinsessa som bjöd på ”nappte” med sin nya te servis. Efter lunch så var det dags att börja packa in alla saker i bilen för att bege oss mot mina systrar och deras familjer i Gustavsberg. Ella och jag tog en fika med dom och snickelesnackade lite grann. Fick dessutom hålla i Noah 2 månader för andra gången (den här gången grät han inte) som jag e morbror åt och ååh vad jag vill träffa dig snart igen och självklart er andra med. Ella verkade riktigt intresserad på Noah och undrade nog vad det var för en liten skrutt som satt i hennes pappas famn, men ingen svartsjuka syntes utan bara nyfikenhet av att kolla och peta på honom 🙂

image1 (3) image2 (1)

Sen var det dags att bege sig mot centralen för att ta SGS bussen mot Sandviken, blev sjukt jobbigt att säga hej då när Ella sitter och gråter floder och säger pappa när jag kramar om henne.. Usch.. Men vi ses om 2 dagar!! Bussresan gick långsamt och jag hostade mest hela tiden men det som var positivt var att jag fick två säten för mig själv och att bussen var halvfull med mest old people.

Nu är det bara 50 minuter kvar till vår samling här i Sandviken för färd mot Skutskär där vi idag tar emot gästande Rättvik som ska åka på en omgång som det sent ska glömma för efter matchen i Köping så är vi riktigt sugna på poäng!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *