André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Skutskär – Rättvik 3-4 (1-2)

Idag var det äntligen dags för annandags  bandy och det kom att bli storpublik på plats! Önskar att vi kunde ha det stödet under kommande matcher också..

Hur ska man summera en sån här match med så mycket känslor i kroppen? Kan väl iaf säga att det kom att bli målvakternas match där både Rättviks målvakt och Mäki storspelade och höll siffrorna nere. Det kom också att bli en sån där match där båda tränarna i respektive lag funderade vad domarna tänker med.. det var så att man inte visste om man skulle skratta eller gråta igen? Ni får fan ursäkta mig nu men jag förstår att domare också kan göra fel men när man gång på gång släpper solklara utvisningar och låter matchen gå till ett sånt läge där man bara väntar på att det kommer komma en skada så börjar man ju fundera på vilken nivå dom egentligen ska döma om det ens ska döma en bandy match.. ursäkta men fan va lack jag blir..

Tillbaka till matchen så började den med ett baklängesmål redan efter 16 sekunder.. Men efter det så plingade väckarklockan till och vi började spela bra bandy med många chanser och skapade läge efter läge. Johannes Siirtola  kvitterar efter 10 minuter med ett vackert mål och 1-1 håller sig till slutminuterna av 1:a halvlek då Rättvik tar ledningen efter en hörna.

I andra halvlek jobbar vi oss tillbaka i matchen och Åke Gillberg stänker dit 2-2 efter en straff och strax därefter trycker Jens Wikberg in ledningsmålet till 3-2. Vi fortsätter trycka på oss missar ett friläge och efter det kommer Rättviks vändning efter ytterligare ett hörnmål..

Med ca. 5 minuter kvar så tar vi time out och försöker därefter trycka på för en kvittering men årets 10:e förlust är ett faktum och vi glider in med tunga huvudet..

Imorgon är det träning och på söndag åker vi till mina hemtrakter för match mot Gustavsberg på Ekvallen för att kriga oss igenom 90 minuter och då med huvudet högt och en jävulusisk vilja som Kalle skulle ha sagt!

bandy_skutskar

Publik 438

Tre stjärnor 

Mikael Mäki mv

Jens Vikberg

Joel Engström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *