André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Håll ut!

Usch va kallt det börjar bli ute nu! Man känner verkligen att vilken dag som helst kan snön börja falla från himlen igen och inte smälta bort så fort den nuddar marken. Men just nu är nästan hela dagarna fyllda av mörker, så lite snö på det här för att göra dagarna ljusare skulle bara vara bra så man slipper gå runt och gäspa hela tiden. Men håll humöret uppe, det är bara ca 20 dagar kvar innan vi går över till sommarsolståndet igen!

Ella var i alla fall pigg i morse och ville öppna sitt paket nästan på en gång och självklart fick hon de. I dagens paket så fick hon en burk med lila leklera som blev en poppis och vi kom nästan lite sent till förskolan då hon ville leka med den hela morgonen. Så nu vet jag vad vi har att leka med om dagarna.

DSC_0045 DSC_0071 DSC_0086 DSC_0091

 Nej nu blir det att ta en till kopp kaffe och förbereda allt material till mötet med 100% media imorgon.

Ha en fortsatt härlig dag <3

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *