André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Skutskär – Falu BS

Den 4.e matchen i Allsvenskan hade ju kunnat sluta bättre då vi öppnade matchen i högt och bra tempo. Johannes Siirtola stod nog för årets mål igår efter en lyftning av Jens Wickberg som Johannes drar till på volley direkt och pang upp i nättaket. Det målet betydde 3-0 och självförtroendet lyste bland oss i laget. Men innan halvleken var slut så lyckas Falun sätta dit en hörna och vi går in i halvtid med en 3-1 ledning.

I andra halvlek så kom vi ut som ett helt annat lag, vi spelade mer avvaktande och lät Falun att komma till många farliga lägen. Kvitteringen kom på en hörna med bara 20 min kvar och med bara 9 min kvar så kommer ledningsmålet för Falun också de på hörna om jag inte minns fel. Sen gick det utför och Falun vinner matchen tillslut med 3-6 efter 4 hörnmål!

Idag känns det här fortfarande jävligt surt men man ska tänka på att det endast gått 4 matcher på hela säsongen och vi har många framför oss där vi ska och kommer att plocka poäng. Vi visste ju redan i våras att den här säsongen kommer bli tuff men börjar vi bara jobba mer för varandra och får lite mer flyt för just nu har vi haft väldigt mycket otur i matcherna så kommer det här nog börja rulla på bättre. Vi måste bara börja tro på oss själva ute på plan.

bandy_skutskar

One thought on “Skutskär – Falu BS

  1. Så klart att det blir bättre . Men i ett lagspel gäller det ju för alla att vara lika taggade till seger och tro på laget. Något laget bör jobba på är väl hörnorna . Kram mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *