André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Julkorgskalender

Med bara några timmar kvar till 1 december så blev äntligen Ella´s julkalender klar. Fast det blev liksom inte en kalender som från början var meningen då materialet som behövdes ej fanns, så det fick istället bli en julkorgskalender där det kommer dyka upp olika små ”julklappar” varje dag fram till julafton.

Från börjar var korgen helt vit med inga detaljer på så det fick bli att ta fram den kreativa sidan och den där idé lampan som inte alltid lyser så klart.  Hittade lite Lucia band som fick bli till en rosett samt 2 julgrans klockor och lite röda bär som fick pryda korgen på utsidan samt bomull för att fylla upp korgen.

Ska bli så spännande att se hennes min imorgon bitti när hon ser korgen på vardagsrumsbordet och får öppna första paketet av 24 :)

DSC_0047

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *