André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Första advent

Adventsljusstaken var inte klar i morse när vi gick upp så vi satte ihop den tillsammans vid frukostbordet samtidigt som vi mättade våra hungriga magar med mackor, gröt och självklart en kopp te med sugrör.

Idag så måste det handlas massor så mitt visa kort kommer gå på högvarv då det är både storhandling på g samt färdigställa Ella´s julkalender som ni kommer att få se ikväll. Ella´s farfar kommer också på besök idag och ska köra oss och handla och sedan ta en fika tillsammans. Sist jag träffade pappa var nog när han låg på infektionsavdelningen och det var nog någon månad sen skulle jag tro så det ska bli riktigt roligt att se honom idag.

Nu blir det äta lite lunch och sedan bege sig ut på en cykeltur i det härliga vädret.

DSC_0068 DSC_0099

avslut

4 thoughts on “Första advent

  1. Så bra att ni får hjälp med storhandlingen och att ni får en stund tillsammans .Ha en fin advent ,kram mamma.

  2. Fin blogg! Min blogg är Mestadels till tjejer som mår dåligt, men självklart är killar välkomna att läsa med.Har egentligen inte velat göra den offentlig, men nu har jag börjat lite smått. Mina blogg är lösenordsskyddad, och lösenordet är på både anvärdarnamn & lösenord: lösenord med litet L. Det är en blogg om psykisk & fysik misshandel, att förlora någon genom döden som stått en nära och mer. http://www.mylifeinside.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *