André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Gameday

Morgonen har varit lite segstartad men nu börjar man vakna till och jag ska alldeles strax klä på Ella ytterkläderna och gå ut på en promenad för att komma igång med kroppen inför dagens match.

Snart är det alltså äntligen dags för min Allsvenska premiärmatch sen återkomsten i Skutskär. Måste erkänna att det var lite svårt att somna igår kväll med vetskapen om att man ska stå idag men jag vet också att så fort jag kommer ut på isen så släpper allt. Idag tar vi emot Falu BS som beger sig till Skutskär för sin tredje match den här veckan och med två segrar i bagaget, senast derbyt mot Rättvik igår.

Vi däremot har tre förluster i rad men det är inget som kommer påverka oss i dagen match då jag vet att vi kan så mycket mer än vi har visat och dagens match kommer bli riktigt jämn. Så kom till Skutskärs IP kl 15.00 idag och se oss kriga hem 2 poäng!

bandy_skutskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *