André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Black friday

Efter att ha slitit sig upp ur sängen och slängt i sig en massa kaffe så var det äntligen dags för lite shopping till bland annat Ella´s julkalender.  Då jag fortfarande inte har skaffat mig det där körkortet som alla tjatar på att jag ska skaffa så blev det att ta cykeln ner till stan för att äntligen börja julshoppa!

Julkalendern som Ella ska få i år kommer tyvärr inte att hinna bli klar idag då jag inte har hittade alla saker som hon ska få. Jag tror att det fattas ca 14 luckor till som ska fyllas med lite smått och gott, men det borde gå ganska fort att hitta på söndag då shoppingen fortsätter.

Fanns inte alls så mycket roligt på stan, men vad ska man förvänta sig av Sandviken? Blev iaf en dörrmatta till Ella´s rum som hon tydligen skulle ha då det var en katt på den, så ja varför inte liksom? Blev också att köpa en massa ljus och dekorationer till morgondagens julpynt som ni kommer att få se mer av då.

DSC_0041

Så shoppandet fick fortsätta via datorn här hemma. Så det blev att glida in på coolkids och tro det eller ej men där hittade jag på bara några sekunder årets julklänning till Ella, snacka om tur! Hon kommer att se ut som en söt lite polkagris på julafton 😀

24485201-origpic-e6fcc5

Nu blir det bara att köpa ett par vita snygga leggings samt några accessoarer så är Ella´s julkläder klar.

Annars idag har vi hunnit med en fika på stan, ramlat ner i en vattenpöl, träffat tomten och städat hela lägenheten från tag till golv så nu har nästan hela befolkningen dammråttor dött ut. Men dom är tydligen några jäklar på att föröka sig snabbt så dom kommer att komma tillbaka, men då står jag där med dammsugaren i högsta hugget!

image1

Ha en sjukt härlig fredagskväll alla!

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *