André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Skutskär – Tellus 1-5 (1-2) Hemmapremiär

Då var hemmapremiären spelad i Skutskär och Tellus stod för motståndet. Meningen var att jag skulle få debutera mellan stolparna idag men då jag varit sjuk och inte tränat i veckan så blev det ett ganska enkelt beslut att ställa Mäki mellan stolparna igen. Wedda som blev skadad i förra matchen var ej spelklar till igår och fick istället stå bredvid vår huvudcoach Kalle under matchen. Tellus öppnade starkast och fick ganska snabbt ett 0-2 överläge efter ett kanonskott i krysset och ett friläge, tyvärr kommer båda målen till tack vare slarv av oss.

Vi fick inte till vårt anfallsspel under gårdagens match och det blev mest oorganiserade långbolla till Tellus backlinje, men vi har lägena men i sista tredjedelen stämmer det inte riktigt. Som tur är så har vi äntligen fått isen klar på IP och kan börja träna mer på vårt långa spel samt fasta situationer. Vi vinner faktiskt den här matchen med 7-2 i hörnor men det enda målet vi gör är genom vår forward Anton som trollar sig förbi backlinjen som bara han kan och sprätter upp den i nättaket. Tellus vinner matchen till slut med 1-5 efter en rätt så jämn andra halvlek, men det var tillfälligheter samt Tellus skytte som avgjorde den här matchen.

Närmare än så kom vi inte och det är en hel del som lär repareras för att vi ska få en rolig säsong att titta tillbaka på när säsongen väl är slut i vår. Men jag tror på att vi kommer lyckas och det redan nu på lördag då Falu BS står för motståndet. Vi har en så pass bra trupp så vi förtjänar att börja plocka lite poäng nu.

Fick även se några bekanta ansikten i Tellus sen tiden i AIK, bland annat Hannus som jag inte hann snacka med samt Christoffer Lunde som till en början inte kände igen mig, haha! Riktigt roligt att se er igen iaf. Christoffers brorsa Niklas verkar ha lagt av helt med bandyn och kör nog allt på musiken nu. De båda två är Dj och kör house musik under namnet Lunde Bros. Kika gärna in på deras hemsida eller facebookpage för mer info.

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *